Uppsala business park

Välkommen att arbeta i en stimulerande Life Science miljö!

I Uppsala Business Park erbjuder Klövern unika lokaler med laboratorier, renrum och olika pilotanläggningar för läkemedelsproduktion. Inom området finns även kontor, datahallar och klimatrum för uthyrning. I Uppsala Business Park arbetar över 2 100 personer i drygt 70 olika företag. Dessa personer träffas kring de naturliga mötesplatserna som t ex restaurang och konferensanläggning för interaktivt utbyte.
UBP-forlokalsokande.jpg
För lokalsökande
UBP-forhyresgaster.jpg
För hyresgäster
UBP-serviceochkommunikationer.jpg
Service och kommunikationer
UBP-historik.jpg
Historik

Labbhotell

I det attraktiva industriområdet erbjuder vi laboratorium. Lokaler där forskare och småföretag kan hyra in sig under flexibla former. Laboratorium från 24 kvm till 600 kvm med labbänkar, dragskåp, autoklav och god mediaförsörjning. Kontorsrum är integrerade i labben eller placerade intill lokalerna.

Historik

I början av 1960-talet stod det klart att den lediga tomtmark i anslutning till Bolandsområdet som var möjlig att köpa inte skulle räcka till för Pharmacias expansion. I Fyrislund fanns möjlighet att köpa 800 000 kvm och detta bedömdes säkerställa Pharmacias behov under mycket lång tid. Arbetena igångsattes med Carl Nyrén som arkitekt år 1968.

Restaurang

Restaurang Morellen drivs av Fazer Amica. Här serveras lunch men även catering kan beställas både till konferens eller speciell aktivitet för ditt företag. Tanken med Morellen och dess öppenhet samt centrala placering är att locka besökare och hyresgäster till spontana möten. 

Kringtjänster

Vi har hög säkerhetsnivå, dygnet runt-bemanning, rondering och besöksregistrering. Idag finns ett bra koncept inom IT, datakommunikation. IP-telefoni, posthantering mm. Några övriga tjänster som finns i området är coorbutik, konferensrum för 6-90 personer, dagis, företagshälsovård, gym, massage mm.

FILMER
Aktuellt

Klövern i samarbete med föreningen Pharmacia Veteranerna har tagit fram en utställning om delar av Pharmacias historia. Utställningen finns i f.d. Pharmacias lokaler, Uppsala Business Park, Fyrislund och hade vernissage i februari 2012.

Kontaktpersoner

Henrik Lindley

Affärsenhetschef

Kicki Werdenberg

Fastighetsförvaltare