BIG PINK

Self storage med hög kvalitet och säkerhet till bästa pris

Big Pink är Klöverns varumärke för förrådsanläggningar. Big Pinks ambition är att ha marknadens mest prisvärda förråd. Det är enkelt, snabbt och smidigt att hyra förråd hos oss. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag.
Lediga lokaler

Fräsch kontorslokal i Majorna

Ljus och fräsch kontorslokal i attraktivt läge - Trevlig och ljust kontor i entréplan. Öppen planlösning med goda möjligheter att anpassa möblering efter eget behov.
Lokalarea ca. 137 m2
Adress: Fiskhamnsgatan 2 Göteborg
Service
Restaurang
Färdmedel
Parkering

Hyr ett helt våningsplan

Eget våningsplan i bra pendlingsläge - Nu finns möjligheten för ett större företag att hyra ett helt våningsplan på plan 1. Lokalen har idag flera mindre kontorsrum, kontorslandskap, 3 pentryn och gott om toaletter. Det finns även möjlighet att anpassa lokalen efter era egna önskemå [...]
Lokalarea ca. 841 m2
Adress: Vendevägen 90 Danderyd
Garage
Motorvägs-påfart
Restaurang
Färdmedel

Häftig lokal med industriell känsla

Nu finns möjlighet att hyra en nyrenoverad lokalyta i två plan med generös takhöjd och industriell känsla. - Fastigheten utmed Torshamnsgatan genomgår just nu en totalrenovering och man kan från ett tidigt skede vara med och påverka utformningen på lokalen. Lokalen är fördelad på tv [...]
Lokalarea ca. 3300 m2
Adress: Torshamnsgatan 32B Kista
Garage
Restaurang
Nybyggt
Aktuellt

Klövern AB (publ) offentliggjorde den 26 maj en emission av ett icke-säkerställt obligationslån om 750 mkr med en löptid om fyra år på den svenska marknaden.

Klövern AB (publ) emitterar ett icke-säkerställt obligationslån med en löptid om fyra år. Obligationslånet löper med en rörlig ränta om STIBOR 3m + 415 räntepunkter och har slutligt förfall i juni 2020. Obligationslånet har ett rambelopp om 1 500 mkr.

Klövern är ett ungt tillväxtföretag med en decentraliserad organisation och kompetenta medarbetare i en spännande bransch. Det är genom våra medarbetares engagemang, kompetens och utveckling som vi skapar en kultur där vi och våra kunder trivs.

Klöverns vinstutveckling var mycket stark under 2016 års första kvartal med ett förvaltningsresultat som ökade 29 procent till 293 mkr.

Klövern på 98 sekunder
Klövern ger dig

Lokal närvaro

Med egen personal på våra enheter kan vi ge hyresgästerna en snabb service och ha bra marknadskännedom. Endast genom att ha en nära kontakt med kunden kan vi förutsäga morgondagens behov.

Egen förvaltning

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Förvaltningen sker i egen regi och med lokalt engagemang.

Brett utbud av lokaler

Med vår geografiska spridning kan vi erbjuda lokaler på ett flertal orter i Sverige. Vi har ett brett utbud av lokaler i form av kontors-, lager- och industrilokaler.

Hållbart tänkande

Hållbar utveckling för Klövern är att ta ansvar för de långsiktiga ekonomiska, miljömässiga och sociala resultaten av hur vi omsätter vår affärsidé och våra värderingar i affärsverksamheten.